Eindejaarsbuffet

Een feestelijk buffet met dessert mogelijk van 12 dec tot 22 dec en 6 jan tot 14 jan
Enkel op reservatie.
€48 p.p. excl. 12% btw & dranken 
Minimum 20 pers (middag)
Minimum 35 pers (avond)

Warme aperohapjes
Minisoesje met Emmenthaler
Minibrioche Bourgogne
Minitaartje met st-jacobsnoot
Mini croque-monsieur
Mini-pizza
Minibrioche Ardeche
Hapje met groene kool

Soep 
Boschampignonroom

Hoofdgerechten buffet
-Gevulde kalkoen
met chutney  van appel en veenbes
-Fazant Zingara
Gebakken fazant (zonder beentjes) in een Spaanse vleesjus waarin stukjes tomaat, champignons, stukjes kapblokham en truffelsaus
-Orloffgebraad
Gebraad met kaas en Leuvense ham en champignonroom
-Noordzee blanquette
Verrassende combinatie van mooie blokjes Atlantische zalm en kabeljauw, verwerkt in een fijne roomsaus met witte wijn. Dit alles vergezeld van vers gesneden selder en jonge wortelen
-Tongrolletjes in kreeftensaus
Tongrolletjes in een Nantua kreeftensaus afgewerkt met cognac, room, tomatenblokjes en peterselie
-Gele curry met groenten
Een werelds getinte gele thai currysaus waarin kokosmelk, limoen, look en specerijen met véél groenten waaronder gegrilde rode en gele paprika’s, gele wortel, kikkererwten, knolselder, zoete aardappel en groene boontjes
-Wintergroenten met vijgen
Wortelen, courgettes, gebakken aubergines, rode ui en vijgenpartjes, bereid met komijn, kurkuma en tomatencoulis
-Pommes Duchesse
-Aardappelkroketten

Dessert
-Dessertbordje
Croute framboos, chocoladebrownie, citroen macaron, profiterol caramel