Herfst/winterspiesen-bbq

Een heerlijk uitgebreid assortiment van vlees/wild/vis + side dish
U steekt zelf het vlees/vis op de spiesen en bakt ze indoor op de bbq-angel.
Alles wordt in buffetvorm gepresenteerd.
Het is uniek door zijn speciale manier van bereiden en serveren. Op een bbq zonder roosters worden de spiezen, die voorzien zijn van vlees, vis, groenten bereid.Een sensatie om te zien en geweldig om te proeven.
Zeer interessant ook voor bedrijven en teambuildings, zelf je spies maken is meer contact hebben met anderen dan aan tafel.
Het vaste assortiment, gekruid, gemarineerd en versneden in blokjes klaar voor op de spiezen 

Vlees/vis:

  • Kleinhoofd van Limousin rozemarijn en zwarte peper
  • Varkenshaas met zachte rode salsa
  • Spareribs “de kapblok” (voorgegaard)
  • Nootje van lamsbout  salie/gekraakte peper
  • Hertenfilet in rode wijn
  • Berloumi
  • Fazantenfilet
  • Kipfilet groene kerrie
  • Iberico met gekaakte zwarte peper
  • Gerookt spek
  • Zalm zongedroogde tomaat
  • Kabeljauwfilet met groene kruiden
  • Scampi groene peper/look

Groenten (voor op spiezen):

  • Tomaatjes
  • Paprika/ajuin
  • Champignons
  • Aubergines
  • Courget

Bijgerechten:

  • Seizoensalade
  • Witloof in q-bag
  • Champignon/pepersaus
  • Wildsaus
  • Chutney van Hagelanse appel met veenbessen
  • Stoofpotje van wintergroenten met vijg
  • Stoemp met groenten
  • Aardappelgratin met boschampignons