Culinaire bbq@foodgarage

Een bbq met een keuze die zijn gelijke niet kent met onze chefs achter het vuur.
Ons assortiment bestaat uit kleine hapjes (60 à 80 gr/stuk) die zich laten eten volgens het tapasprincipe, behalve de côte à l’os e.d., die versnijden we terplaatse.
Wanneer wij uw assortiment mogen samenstellen is het assortiment delicieus uitgekiend en uitgebalanceerd.
Vanaf  25 pers. overdag |35pers. ’s avonds

Kiest u zelf, hou dan onderstaande regels in gedachte.

  • 25-70 pers.: ong. 8 soorten
  • 70+ pers.: ong. 12 soorten

GEVOGELTE

  • Gevulde kipfilet met truffel,zwezeriken en kapblokham (1ste prijs op EK- BK BBQ )
  • Thaise kipbrochet met groene curry
  • Exotisch kalkoenspiesje met mangomarinade
  • Kalkoenbrochet met paprika
  • Kippenfilet met citroenpeper en lemoncello
  • Gemarineerde kippeboutjes
  • Kalkoensteak mojito
  • Kipbrochetjes met tomenade en zongedroogde tomaatjes
  • Eendenfilet met gerookte honing

RUNDSVLEES

  • The Real Stuff: Jack Daniel’s Steak
  • Rundsbrochet met kruidenboter gemarineerd
  • Tagliata van chateau-briand (wk bbq)
  • Hofmeester-rumpsteak
  • Salsa-spiesje
  • Gerijpte côte à l’os met bbq-kruiden (vanaf 10 personen)
  • Big Kapblok (hamburger met verse kruiden en Limousin-rund)
  • Limousinsteak met dragon

VARKENSVLEES

  • Moinkballs (gehaktbal met bbq-kruiden omwikkeld met spek)
  • Filet van lomo Iberico
  • Gemarineerde spare-ribs ” De Kapblok”
  • Spekfakkels
  • Provencaals bbq-spek
  • Mini-worstjes-brochet
  • Geitenkaasje met pancetta
  • Brasvar-worst met tuinkruiden
  • Pulled pork
  • Salciccia
  • Leuvense Hot-dog
  • Secreto van Brasvar (procureur)

LAMSVLEES

  • Griekse souflaki
  • Mergueze
  • Lamsburger met feta
  • Lamskroontje met krokante kruidenkorst
  • Lamsnootje met salieboter

VEGETARISCH

  • Home made veggie-groentenburger
  • Gevulde champignons met kaas
  • Belgische grill-kaas Berloumi(top!)
  • Groentenbrochet
  • Bbq-fondue met Camembert

VIS

  • Gamba à la plancha
  • Lengfiletsteak met pesto
  • Scampibrochette
  • Wilde zalmssteak gemarineerd in een tomaat-basilicummarinade
  • Mosselen natuur (seizoen)

BUFFET (HIER HOEF JE NIET TE KIEZEN)
Een verse hippe en superlekkere combinatie.
Sla, snoeptomaat, komkommer, geraspte wortelen, Amerikaanse koolsla, knolseldersla, Griekse sla met feta, parelcouscous met munt, pastasalade met Mozzarella, pasta pesto, aardappelsla, kikkererwten Maghreb, taboulé, Japanse noedelsla, volkoren rijstsalade, speltsalade met cranbery, krieltjes in eigen jasje…
Olijvenbroodjes, provencaalse saus, verse tartaar en bbq-saus.

Dit assortiment kan licht gewijzigd worden naargelang voorraad /beschikbaarheid maar zal altijd in balans zijn.